En notis fra Universitetet i Stavanger - les mer.

Ida Sjursø fra Læringsmiljøsenteret ved UiS gikk av med seieren i regional finale i Forsker Grand Prix.
Ida Sjursø fra Læringsmiljøsenteret ved UiS gikk av med seieren i regional finale i Forsker Grand Prix.

Mobbeforsker til nasjonal finale i Forsker Grand Prix

Ida Sjursø fra Læringsmiljøsenteret gikk av med seieren i regional finale i Forsker Grand Prix. Sammen med Marianne Bore Haarr, skal hun representere Stavanger-regionen i den nasjonale finalen i Trondheim lørdag.

Åtte dyktige doktorgradskandidater sørget for en innholdsrik og lærerik kveld da årets regionale finale i Forsker Grand Prix gikk av stabelen på konsertscenen Folken tirsdag.

Regionens beste forskningsformidler

Ida Sjursø ble stemt fram av dommere og publikum som kveldens aller beste forskningsformidler, med sine to fire-minutters foredrag Når mobbing kan foregå 24 timer i døgnet.

I sin forskning har hun sammenlignet tradisjonell og digital mobbing, og undersøkt de emosjonelle konsekvensene for dem som opplever de ulike typene mobbing, og hvordan de opplever støtte fra læreren sin.

Dette formidlet hun på imponerende vis på scenen i Folken.

Lørdag skal hun møte doktorgradskandidater fra hele landet i den nasjonale finalen, som arrangeres i Trondheim.

Sammen med Ida Sjursø, skal også Marianne Bore Haarr fra Institutt for kjemi, biovitenskap og miljøteknologi, til den nasjonale finalen. Hun ble nummer to i den regionale finalen, med sine presentasjoner Hvordan få mer treffsikre medisiner mot kreft og andre sykdommer?

Les mer om arrangementet på nettsidene til Universitetet i Stavanger

Powered by Labrador CMS