Kanskje ville overflata av Kepler-186f sett ut slik, med vann og vegetasjon? Eller kanskje ikke. Planeten ligger over 500 lysår fra jorda, så det er ikke så mye vi vet om den. Men det er lov til å spekulere.  (Illustrasjon: NASA)
Kanskje ville overflata av Kepler-186f sett ut slik, med vann og vegetasjon? Eller kanskje ikke. Planeten ligger over 500 lysår fra jorda, så det er ikke så mye vi vet om den. Men det er lov til å spekulere. (Illustrasjon: NASA)

Her kan du besøke fremmede planeter

I de siste årene har forskere funnet flere jordlignende planeter. Nå kan du se hvordan forskerne tror det ser ut på noen av dem.

NASA fortsetter å friste oss med drømmen om å reise til en fremmed planet.

I 2015 presenterte de reklameplaneter for livet på jordlignende planeter som Kepler-16b og HD 40307g. Og nå har de lagd virtuelle versjoner av landskapene der ute, for alle som gjerne skulle sett seg ut en tomt.

Her kan du besøke både Kepler-16b, Trappist-1e og Kepler-186f, slik de kanskje ser ut. Sistnevnte kan til og med skues med vann og vegetasjon.

Men ikke la reiselysten bli alt for stor. Selv den nærmeste av planetene ligger nesten 40 lysår unna, og muligheten til å dra dit i virkeligheten er foreløpig null.

Powered by Labrador CMS