Podcast: Da vi begynte å spise kjøtt
I denne ukens podcast handler det om da mennesket begynte å spise kjøtt, for over en million år siden.
Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken snakker forskning.nos redaksjonssjef Bjørnar Kjensli med Kosmo-programleder Marianne Moe om en liten bit av en hodeskalle som forskere mener kan tidfeste da mennesket begynte å spise kjøtt.
Hver søndag legger vi ut en ny podcast om nytt fra forskningsverdenen. Programmet er et samarbeid mellom forskning.no og Kosmo på Radio Norge.
Du kan høre på Kosmo på Radio Norge hver søndag fra klokken 20 til 22.
Ønsker du å abonnere på forskning.no-podcasten?
Her kan du høre alle podcastene våre:
SE OGSÅ
-
Stråling fra rommet
-
Dinosaurer, fugler og papirfly
-
Ølhikke og fuglers luktesans
-
Grønnkål og Google under vann
-
Kjemi i kroppen
-
Sexy med slim
-
Livgivende luft?
-
Hasj og legemidler
-
Tankelesing og hjernekrymping
-
Fete barn sliter ved mye skjermtid
-
Kaffesøl og nanosølv
-
Frukt, grønnsaker og lavkarbodiett
-
Ungdom og overvekt
-
Magefølelse og elektrisk hodepine
-
Skylon, nanoklær og teknosko
-
Vil oppklare hundre år gammelt forskerjuks
-
Denne hodeskallen kan endre historien