Podcast: Smak hos folk og fluer
I ukens podcast handler det om smakssansen, både hos mennesker og insekter.
Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne uken snakker forskning.nos redaksjonssjef Bjørnar Kjensli med Vitenselskapets Ingvild Gonsholt om smakssansen. Hva smaker godt? Hvordan smakssans har insekter? Og er det egentlig noe som er objektivt godt eller vondt?
Hver søndag legger vi ut en ny podcast om nytt fra forskningsverdenen. Dagens podcast er et samarbeid med Radio Nova-programmet Vitenselskapet.
Ønsker du å abonnere på forskning.no-podcasten?
SE OGSÅ
-
Smilekamera, roboter og smarttelefoner
-
Kondis, sol og hesteterapi
-
Vannkoking, seksuelle preferanser og ferdigmat
-
Familieliv i dyreriket
-
Homofobi og pollenallergi
-
Kjønnsavhengige sanser og pacemakere
-
Tenner og aviser
-
Stress, fedme, melkesyre og slankepiller
-
Øko-ku, usunne valg og hjerteinfarkt
-
Farlig sukker, arbeidslivet, ADHD og smarte fugler
-
Sjekking, søvn og skallethet
-
Sommertid, reservedeler til hjernen, gull og plantefett
-
Digital eller analog lyd?
-
Rånelukt og selvmordsmord
-
Kyssing og jogging
-
Norske kvinner i Amsterdam på 1600-tallet
-
Lek er bedre enn TV
-
Vår drømmeverden
-
Elektriske delfiner og ringorm i rommet
-
Tankelesing og hjernekrymping
-
Hasj og legemidler
-
Livgivende luft?
-
Sexy med slim
-
Kjemi i kroppen
-
Grønnkål og Google under vann
-
Ølhikke og fuglers luktesans
-
Dinosaurer, fugler og papirfly