Margareth Barndon er fersk kommunikasjonsleder ved Universitetet i Bergen. I dag starter arbeidet der sammen med forskere, forelesere og andre ansatte.  (Foto: Eivind Fondenes / UiB)
Margareth Barndon er fersk kommunikasjonsleder ved Universitetet i Bergen. I dag starter arbeidet der sammen med forskere, forelesere og andre ansatte. (Foto: Eivind Fondenes / UiB)

Ny leder for kommunikasjon ved Det psykologiske fakultet i Bergen

Det psykologiske fakultet satser på mer forskningsformidling. Denne uken er Margareth Barndon på plass som ny kommunikasjonsleder ved fakultet.

Barndon har lang fartstid som seksjonsleder ved Kommunikasjonsavdelingen ved UiB, som fra nyttår har flyttet deler av aktiviteten sin ut til fakultetene for å komme enda tettere på forskningsmiljøene. Barndon ser frem til å begynne å arbeide dedikert for Det psykologiske fakultet ved universitetet.

– Jeg vil arbeide for å øke formidlingen av både forskningen og undervisningen ved fakultetet. Det er veldig mange gode saker her som kan nå ut til enda flere. Psykologisk fakultet har forskere i absolutt verdensklasse som bidrar både i Norge og internasjonalt, sier Barndon, som har et svært godt inntrykk av fakultetet fra før.

– Psykologisk fakultet har frem til nå ikke hatt en egen kommunikasjonsrådgiverstilling, og vi er svært positive til at Kommunikasjonsavdelingen har dedikert ressurser ut til fakultetene. Vi har mange spennende forskningsresultater med relevans for helse, utdanning, samfunn og arbeidsliv. At Margareth nå starter opp ved vårt fakultet gir oss mange nye muligheter til å synliggjøre resultater både innenfor utdanning og forskning, og vi ønsker henne hjertelig velkommen, sier Ragna Valen, fakultetsdirektør ved Psykologisk fakultet.

Powered by Labrador CMS