Annonse

Nye nofima.no på nett

Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Nofima lanserer med stolthet og glede sin nye og viktigste kommunikasjonskanal utad. www.nofima.no ble ”åpnes” tirsdag 3. mars.

Nofima ble opprettet for vel et år siden, og består av de tidligere instituttene Matforsk, Fiskeriforskning, Akvaforsk og Norconserv. I dag finner du all kunnskapen samlet i Nofima, fordelt på forretningsområdene Mat, Marin, Ingrediens og Marked.

– Det foregår utrolig mye spennende forskning i Nofima. Jeg tror alle vil finne noe interessant her. Det er gøy å endelig kunne vise frem den store bredden i våre forskningsområder. Visste du at varmebehandling med risting gir raskere oppvarming og høyere kvalitet på maten, spør prosjektleder for nye nofima.no, Mette Risbråthe.

På nofima.no finner du informasjon om dette og alle de andre forskningsområdene, som spenner fra oppdrett av fisk og til foredling av alle typer matvarer. Du finner oversikt over personer, publikasjoner, prosjekter og nyheter. På norsk og engelsk, så klart. Arbeidet med nye nofima.no har pågått i over ett år, parallelt med innkjøringen av det nye konsernet. – Vi håper på mange besøkende og ønsker god lesning på navigasjonsturen, sier Risbråthe.

Powered by Labrador CMS