Her kan du se norsk natur direkte

null (Stillebilde fra Zooom.no)


Har ørnungen Solo forlatt redet ennå? Ta deg et rolig øyeblikk og se livesendinger fra havørnene, hegrene, sjøfuglene og hagefuglenes liv.

I samarbeid med

Se direktevideo av nordlyset på Senja her:

Det er ikke mange forunt å se det vakre nordlyset med egne øyne daglig. For å gjøre det, må du nesten være bosatt nord for polarsirkelen. Vi er derfor stolte av og glade for at vi nå kan bringe nordlyset hjem til deg, uansett hvor du bor. Du kan også følge med på nordlyset på Zooom.no.

Klikk på bildet for å se livesending:

Se direktevideo fra havørnreiret her:

Siden oppstarten i mars 2016, har Zooom.no sendt direkte fra reiret til havørnparet Baron Blå og Baronesse Barfot på Smøla. En oppsummering av hele sesongen, der kun én av to unger overlevde, kan du se her. Trykk på bildet for å følge ørereiret direkte. Du kan også følge ørnene på Zooom.no.

Klikk på bildet for å se livesending:

Se direktevideo av hagefuglene på Nesodden her:

I sommer startet Zooom.no også en «fuglerestaurant» på Nesodden i samarbeid med Norsk ornitologisk forening (NOF), der du kan følge livet til både kjente og mindre kjente hagefugler igjennom året. Flere prosjekter vil komme til etter hvert, både i samarbeid med NOF og andre. Trykk på bildet for å følge hagefuglene direkte. Du kan også følge hagefuglene på Zooom.no.

Klikk på bildet for å se livesending:

Se direktevideo fra hegrekolonien her:

På Smøla i Møre og Romsdal er det bra med leven når 40 hekkende gråhegrepar legger egg og fostre opp unger. Zoooms livekamera gir deg et unikt innblikk i livet til noen finurlige fugler ikke mange vet så mye om. Trykk på bildet for å følge hegrene direkte. Du kan også følge hegrene på Zooom.no.

Klikk på bildet for å se livesending:

Se direkte fra havgapet vest for Smøla:

På den lille øya hekker en stor koloni med rødnebbterner, men her er det også andre sjøfugler og vadere som grågås, hegre, tjeld, svartbak, måker, steinvendere og mange andre arter. Dette er et av områdene i Norge med tettest populasjon av havørn så bli ikke overrasket om havørnen plutselig kommer på besøk. Du kan også følge med på havgapet på Zooom.no.

Klikk på bildet for å se livesending:

Powered by Labrador CMS