En notis fra Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse - les mer.

Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse har for tiden relativt lav terskel for avlysning av kurs og samlinger.
Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse har for tiden relativt lav terskel for avlysning av kurs og samlinger.

Avlyser arrangementer på grunn av korona-virus

Aldring og helse arrangerer en mengde kurs og konferanser for helse- og omsorgspersonell, har helsefagarbeiderutdanning, ABC-opplæring med eldrespesialisering og egen fagskole.

– Vi tar nå grep i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger, for å hindre spredning av korona-viruset, sier daglig leder Kari Midtbø Kristiansen i Aldring og helse.

De som deltar på kurs og samlinger i regi av Aldring og helse er som oftest helse- og omsorgspersonell, som jobber med eldre og andre risikogrupper, blant annet på sykehjem, i omsorgsboliger og i spesialisthelsetjenesten. Det er viktig at helse- og omsorgspersonell unngår å komme i situasjoner hvor de kan bli pålagt karantene.

– Vi velger derfor å ha relativt lav terskel for avlysning av kurs og samlinger. Vi avlyser alle kurs og samlinger hvor mer enn 20 personer deltar, i første omgang til over påske. Deltakerne får beskjed om avlysningen på mail og eventuelt via SMS. Vi refunderer kursavgift, mens utgifter til reise og opphold må tas med forsikringsselskap, sier Midtbø Kristiansen.

Les mer om avlysningene på nettsidene til Aldring og helse

Powered by Labrador CMS