Talk like TED – bli en bedre foredragsholder med TEDxOslo

Kurs: 2. oktober hos forskning.no, Sandakerveien 24c, Oslo

TED er kjent over hele verden for sine korte, inspirerende og personlige foredrag som formidler "ideas worth spreading" med stor gjennomslagskraft. Gjennom et effektivt halvdagskurs tilbyr vi en innføring i de teknikker og virkemidler som ligger bak en vellykket TEDxOslo-talk.

  • Hva er en "idea" og hva gjør den "worth spreading"?
  • TED talkens hjørnesteiner
  • Fire spørsmål som viser vei

I løpet av fire timer lærer du hvor viktig en "idé" er - og hvordan du finner din. Du lærer hvordan du med enkle virkemidler får publikum med deg, og hvordan en god struktur er din beste venn. Du får se eksempler fra kjente TED talks, og får gjennom korte skriveøvelser konkret tilbakemelding på din egen skriving.

Om kursholderen

Christoffer Leborg er tekstforfatter og har i over 20 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sitt budskap. Siden 2017 har han hjulpet TEDxOslo sine foredragsholdere med å gjøre sin idé "worth spreading".

JEG VIL DELTA

Praktisk informasjon:

Kurset er for medlemmer av forskning.no
Tid: 2. oktober, kl. 09.00 - 13.00
Sted: Hos forskning.no i Sandakerveien 24C, Oslo (Bygg D3)
Medlemspris kr 5400,-

Påmelding

En forutsetning for gjennomføring av ethvert kurs eller seminar er et minimum antall deltakere. Hvis et kurs blir avlyst eller utsatt/skjer det normalt en uke før kursdato eller ved påmeldingsfrist. Beskjed blir gitt deltakerne via epost. Det tas alltid forbehold om endringer i programmet.

Har du spørsmål om kurs fra forskning.no, ta kontakt med:
Kåre Borgan
Kommunikasjons- og markedssjef

Powered by Labrador CMS