Debattinnlegg: Dagbladet: - Vi jobber kontinuerlig med å stenge ute useriøse aktører

Dagbladet svarer på kritikken om annonsene for FlexRepair og Verbisan.

I Aller Media jobber vi kontinuerlig med å stenge ute useriøse aktører ved å blokkere de i våre systemer og fra våre kanaler. Dette har vi gode rutiner for, og det er et ansvar vi er oss veldig bevisst. Vi ønsker definitivt ikke å bidra til at disse aktørene når frem med sine budskap.

I Aller føler vi oss trygge på at vi med Google i ryggen, som gjør enorme investeringer i arbeidet med å forbedre teknologien som skal gjenkjenne og stoppe ulovlige og useriøse aktører og som har over 1000 dedikerte personer ansatt til dette arbeidet, har bygget den beste grunnmuren som finnes. Millioner av annonser blir daglig stoppet i systemet, men likevel er det altså enkelte aktører som slipper gjennom. Disse annonsene jobber vi intensivt med å stoppe og blokkere. Vi har altså rutiner for dette, og vi er raske med å ta grep når annonsen oppdages.

Utfordringen er at useriøse aktører blir stadig mer utspekulerte i sine metoder.  De gjør til enhver tid endringer på allerede blokkerte annonser, eller legger seg under en feil kategori slik at de likevel skal slippe igjennom.

Vi har fortsatt en jobb å gjøre i og med at disse annonsene fremdeles slipper til, men vi gir oss ikke.

Powered by Labrador CMS