Ordingprisen er en mulighet til å komme på trykk med en fagfellevurdert artikkel i tidsskriftet Internasjonal Politikk. (Foto: Colourbox)

Vinn pris for beste fagartikkel som student

Er du student? Send inn ditt bidrag til Ordingprisen og vær med i konkurransen om å få artikkelen din på trykk i Internasjonal Politikk.

Ordingprisen er tidsskriftet Internasjonal Politikk sin årlige pris for beste fagartikkel, skrevet av en bachelor- eller masterstudent fra et av de nordiske landene. Deltakerne må være under utdannelse eller ha avsluttet sin grad i kalenderåret 2016 eller 2017.

Bidraget kan være spesialskrevet til konkurransen, eller det kan være et tilpasset kapittel fra et lengre arbeid, et eksamensarbeid, en seminaroppgave eller lignende.

– I tillegg til prisen, fagfellevurdering, publisering i tidsskriftet og publiseringspoeng vinner du også heder og ære. Dette er en gyllen mulighet til å sparke i gang forskerkarrieren og til å bli lest av etablerte forskere, byråkrater og eksperter, sier seniorforsker og IP-redaktør Niels Nagelhus Schia.

Powered by Labrador CMS