Podcast: Grønnkål og Google under vann
Denne ukens podcast handler om grønnkål og Google sitt nye undervannsprosjekt.
Denne artikkelen er over ti år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I denne ukens podcast snakker forskning.nos redaksjonssjef Bjørnar Kjensli med Kosmo-programleder Christina Neumann om hvor sunn grønnkålen er og om det nye undervannsprosjektet til Google.
Hver søndag legger vi ut en ny podcast om nytt fra forskningsverdenen. Programmet er et samarbeid mellom forskning.no og Kosmo på Radio Norge.
Du kan høre på Kosmo på Radio Norge hver søndag fra klokken 20 til 22.
Ønsker du å abonnere på forskning.no-podcasten?
SE OGSÅ
-
Kjemi i kroppen
-
Sexy med slim
-
Livgivende luft?
-
Hasj og legemidler
-
Tankelesing og hjernekrymping
-
Fete barn sliter ved mye skjermtid
-
Elektriske delfiner og ringorm i rommet
-
Vår drømmeverden
-
Lek er bedre enn TV
-
Norske kvinner i Amsterdam på 1600-tallet
-
Kyssing og jogging
-
Rånelukt og selvmordsmord
-
Digital eller analog lyd?
-
Smak hos folk og fluer
-
Smilekamera, roboter og smarttelefoner
-
Kondis, sol og hesteterapi
-
Vannkoking, seksuelle preferanser og ferdigmat
-
Familieliv i dyreriket
-
Homofobi og pollenallergi
-
Kjønnsavhengige sanser og pacemakere
-
Tenner og aviser
-
Stress, fedme, melkesyre og slankepiller
-
Øko-ku, usunne valg og hjerteinfarkt
-
Farlig sukker, arbeidslivet, ADHD og smarte fugler
-
Sjekking, søvn og skallethet
-
Sommertid, reservedeler til hjernen, gull og plantefett
-
Ølhikke og fuglers luktesans
-
Dinosaurer, fugler og papirfly
-
Stråling fra rommet
-
Da vi begynte å spise kjøtt
-
Kaffesøl og nanosølv