Niels Engelschiøn har vært i utenrikstjenesten siden 1994. Han har tidligere vært ekspedisjonssjef i Utenriksdepartementet og ambassadør i Brussel.

Hvem er Norges ambassadør i Paris?

PODCAST: Vi har invitert Norges nye ambassadør i Paris Niels Engelschiøn til å snakke om yrket som ambassadør og seg selv.

Årets siste episode av Frankrike forklart har et litt annet format enn vanlig. Vi har invitert Norges nye ambassadør i Paris Niels Engelschiøn til å snakke om yrket som ambassadør og seg selv.

Hva er hans bakgrunn og hva førte ham til å velge en karriere innen diplomati? Hva tenker han om Norges forhold til Frankrike og hva ønsker han å gjøre som ambassadør?

Dette får du svar på i denne julespesialen. Frankrike forklart takker sine lyttere for det året som har gått. Vi kommer sterkere tilbake i 2022. Det blir et avgjørende år, med blant annet presidentvalget 10. og 24. april og parlamentsvalget 12. og 19. juni.

Vi kommer selvsagt til å følge valgkampen, kandidatene og deres program med egne analyser og sammen med kompetente gjester. I løpet av året vil vi også komme inn på en rekke andre temaer innen litteratur, kultur og politikk.

God jul og godt nytt år - Joyeux Noël et bonne année!

Du finner episoden her.

Episoden finnes også på Itunes og Spotify.

Alle referanser som er oppgitt i ukens episode finnes på Facebook-siden til Frankrike forklart. På denne nettsiden finner du også en oversikt over alle podcastene og analysene fra Frankrike forklart.

Vi vil gjerne høre fra deg!

TA KONTAKT HER
Har du en tilbakemelding, spørsmål, ros eller kritikk? Eller tips om noe vi bør skrive om?

Powered by Labrador CMS